Proglašeni laureati Novogodišnjeg likovnog konkursa Centra za kulturu

Facebook

U  četvrtak, 29.12.2016. u holu Centra za kulturu otvorena je izložba dečijih radova pristiglih na Novogodišnji likovni konkurs .Organizator je iskoristio priliku da uruči i nagrade najboljim mladim likovnim stvaraocima iz naše opštione.

 

                 

Nagrađivani su individualni i kolektivni radovi po uzrasnim kategorijama. Tako je za najbolji rad u predškolskom uzrastu nagrađen Milan Janošević ( predškolska grupa OŠ “Veljko Dugošević”iz Turije), drugo mesto je osvojila Helena Paunović ( objekat “Maslačak” PU  “Lane”) a treće Valentina Petrović ( predškolska grupa OŠ “Milutin Milanklović” Rabrovo). U ovom uzrastu najbolji kolektivni rad uradila je predškolska grupa OŠ”Slobodan Jović” iz Voluje odeljenje u Duboki a na drugo mesto plasirala se predškolska grupa OŠ ”Slobodan Jović iz Voluje.

                

 

Kada se radi o mlađim razredima za najlepši rad proglašeno je delo Ksenije Kocić (IV razred OŠ “Ugrin Branković”Kučevo), druga je bila Milena Savković (III razred, OŠ“Veljko Dugošević” iz Voluje) a  treća Anđelina Pavlović (III razred, OŠ “Ugrin Branković” Kučevo). Najbolji kolektivni rad bio je onaj II i IV razreda OŠ “Milutin Milanklović” iz Rabrova odeljenje u Mustapiću,  dok su drugo mesto osvojili učenici I razreda OŠ “Milutin Milanković” iz Rabrova. Kod starijih razreda u individualnoj konkurenciji pobedio je rad Alekse Stankovića iz OŠ “Milutin Milanković” Rabrovo, druga je bila Tijana Krec OŠ “Slobodan Jović” iz Voluje a treći Jovan Pavlović, OŠ “Veljko Dugošević” Turija.U ovoj kategoriji najbolji grupni rad bila je igrica  “Snežni napad”  koju su uradili Marko, Milan i Slavoljub iz VI /3 OŠ “ Ugrin Branković Kučevo  dok se na prvo mesto plasirao rad “Sneško Belić se raduje Novoj godini” učenika VI / 4 razreda OŠ “Ugrin Branković” Kučevo – odeljenje u Bukovskoj.

            

Loading