Razlog za ponos :Nevena Bogdanović dobila stipendiju Fondacije “Evro za znanje”

gdgdfgreeertwwer
Facebook

Nevena Bogdanović iz Kučeva, izuzetna studentkinja 4. godine  Rudarsko geološkoh fakulteta u Beogradu ( studijski program rudarsko inženjerstvo -priprema mineralnih sirovina, sa prosekom 9,2) dobila je jednu od najprestižnijih stipendija iz struke – stipendiju Kompanije Mineco ! Stpendija iznosi 100.000,00 dinara i bespovratna je.

“Izuzetno smo zadovoljni što već treću godinu za redom imamo veoma uspešne studente rudarstva kao stipendiste Fondacije „Evro za znanje“. Želimo malo da im olakšamo put ka diplomi, i naravno, da upoznamo buduće inženjere rudarstva koji će u našoj kompaniji imati mogućnost da prođu i praksu i steknu neka nova, praktična znanja”, izjavio je predstavnik „Mineca“ u Beogradu, Sava Mandić.

Kompanija Mineco je ove godine treći put odlučila da učestvuje u stipendiranju najboljih studenata rudarstva preko Fondacije „Evro za znanje“, s obzirom na to da je odziv do sada bio odličan i da su se zaista javljali uspešni studenti, za koje u kompaniji veruju da će biti i vrsni stručnjaci.

Izvor: ebranicevo, Mineco

FOTO: Mineco

Loading