Звижд декласирао Мораву, РСК победио у Раљи

IMG_20181014_155416
Facebook

Победом над Борцем 1932 на његовом терену у Раљи са 2:1 РСК је успео да након  8 кола направи разлику од +6 у односу на првог пратиоца ( Рудар из Стамнице). Рабровци су убедљиво први са 22 освојених бодова, други Рудар има 16.

Звижд је на свом терену савладао Мораву из Велике Плане са 5:0 и сада са екипом Аранђеловца дели треће и четврто место на табели са 15 бодова. У идућем колу РСК  дочекује Напредак иоз Марковца док Звижд путује у Аранђеловац.

Рукометашице Кучева су на свом паркету поражене од крагујевчанки са 26:34 а у идућем колу госдтују у Пироту.

                                                 

 

                                                                                          ФК Звижд – ФК Морава 5:0

 

Кучево,  стадион  „Миодраг Мики Станојевић“

Гледалаца: 80, судија Шишмановић (Топола) 7,5

Стрелци :

  • Звижд – Ристановић 22и57мин, Радосављевић 69и84мин, Жујевић 78мин
  • Морава – Н Е М А

Жути картони :

  • Звижд – Ковачевић, Манојловић и Ристановић
  • Морава – Радић, Милошевић

Црвени картони:

  • Звижд – Н Е М А
  • Морава – Станојловић, Ђокић, Михајловић, Јоцић

Оцене:

Звижд : Петровић 7,  Жујевић 7,5 Терзић 7,5  Вићентијевић 7,5  Бркић 7,5 Манојловић 7 (Милојевић 7), Прокић 7, Ристановић 8 , Радосављевић 7,5  Ковачевић 7,5 Стојадиновић 7,5

Морава ВП: Михајловић 6, Бојовић 6, Јашић 6, Станојловић 6, Милошевић 6.5, Ђокић 6, Рајчић 6, Лукић 6.5, Новковић 6.5, Радић 6

Играч утакмице : Ристановић

Прохладно време и поприлично јак ветар на стадиону Миодраг Мики Станојевић доста су утицали на квалитет игре у првом полувремену. Гости су први запретили у 9 минуту преко Лукића који је искористио грешку домаћина и шутирао изнад пречке. Домаћин је повео у 22 минуту после прелепе акције коју је после центаршута Прокића, Радосављевић главом одложио за Ристановић који је лопту само положио у гол гостију. До краја првог полувремена није било већих узбуђења. Други део је протекао у тоталној доминацији домаћина који су у 57. минуту преко Ристановић из казненог ударца повећали резултат, да би десетак минута касније Радосављевић после прелепе акције још једном био сигуран. Након тога су на одлуку другог помоћног судије бурно реаговала двојица играча гостују и зарадила други жути картон. У 78. минуту Жујевић повећава вођство домаћина, а коначан резултат поставио је Радосављевић сигурним ударцем после асистенције Прокића. У том моменту у слављу домаћина долази до туче два саиграча гостујуће екипе које главни судија Шишмановић санкционисао црвеним картоном, до краја утакмице гости су играли са 7 играча.

Loading