Пријем за Тамару

DSC05639
Facebook

Зграда Општинске управе била је данас обасјана лепотом једне од најлепших српкиња данас -Тамара Новаковић (20), друга пратиља Мис Србије 2018. дошла је у пратњи свог оца др Милоша Новаковића, на пријем који су у њену част приредили носиоци највиших функција наше локалне самоуправе : председник општине Новица Јаношевић, председник СО Владимир Стојановић и члан Општинског већа Милош Петровић. Том приликом, за све што је учинала својом лепотом за нашу заједницу, уручени су јој  цвеће и пригодни поклони.

„Тамара, ти си за нас Мис – хвала ти за то што се име нашег града сада помиње у круговима високе моде и лепоте широм света!“ рекао је Јаношевић уручујући букет.

Тамара је овом приликом, у кабинету председника,  поделила утиске са пута који ју је довео до овог несвакидашњег успеха.Истакла  је да се више од 800 најлепших девојака из Србије  пријавило за овогодишњи избор. Од њих је изабрано 150 које су се такмичале у 10 градова Србије ( у сваком по 15) и само победнице су се пласирале за завршно такмичење.  Тамара је почетком септембра,проглашена за Мис Зрењанина и тако се нашла међу  топ 20 које су наступиле у Комбанк дворани ( 10 победница и још 10 девојака које је жири одредио од преосталих које нису наступиле на такмичењима по градовима) на Избору за Мис Србије. У припремама за такмичење, провеле су више дана у Грчкој. О самом такмичењу, прича да је протекло као у сну. Када је проглашена за другу пратиљу, каже да је била најсрећнија на свету! Много јој значи што су јој одмах пришли представници једне од најважнијих модних кућа из Париза и позвали је да идућег месеца наступи на њиховој манифестацији.

Шта рећи сем – браво Тамара !!!!

Loading