Кучево и званично НАЈБОЉА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА Браничева и Подунавља !

DSC01418
Facebook

Дивно је било данас  бити кучевљанин у Камин сали поред Аква парка на Сребрном језеру, приликом доделе признања “Капетан Миша Анастасијевић” за Браничево и Подунавље. Јер, први човек кучевачке општине Новица Јаношевић  је из руку легендарног уметника Пере Зубца примио признање као  председник општине која је “најбоља локална самоуправа Браничевског округа”, а Давор Стојановић из пекаре “Ноћ и дан”, признање за Нај породични бизнис– њему је признање и дукат уручио начелник Браничевског управног округа Александар Ђокић.

Додељено је укупно двадесетак признања за различите области, и што је можда посебно важно, овим признањем лауреати из наше општине улазе у најужи круг кандидата за доделу признања и на националном нивоу!

Након свечаности, коју је укарсила Беседа о српском задужбинарству песника Пере Зубца , као и извођење неколико песама Градског женског хора “Барили” из Пожаревца, председник општине Кучево је био изузетно атрактивна личност за све медијске куће које су пратиле доделу признања и дао је више изјава за различите електронске и писане медије. Велику пажњу побудили су и представници СЗТР “Ноћ и дан”, отац и син Давор и Никола Стојановић који су такође дали неколико интервјуа.

Loading