ПРОГРАМ ОБУКЕ ЗА РАЗВОЈ РЕЦИКЛАЖНЕ ИНДУСТРИЈЕ

DSC00439
Facebook

У оквиру реализације пројекта „И лепо и чисто и корисно“ у Свечаној сали СО Кучево, одржаће се у петак 27. априла едукација за све заинтересоване да се баве овом делатношћу. Обукас ће бити подељена у три тематске целине :

  • Курс за новооснована предузећа и потенцијалне предузетнике 10.15 – 12.30
  • Тренинг за унапређење пословања компанија 12.45 – 15.15
  • Обука за рециклажну индустрију 15.30 – 18.00

Током едукације теме Бизнис старт ап Учесници ће научити како да оснују компанију, изаберу одговарајући правни облик, израђују пословне планове, нађу сараднике и партнере, дадефинишумисију, визију и циљеве.

У теми Пословни развој корисницима ће бити пружена обука у циљу израде стратегије за развојпословања у складу са специфичним захтевима индустрије. Они ће бити у стању да дефинишу и редефинишуанализу пословања, осмисле акционе планове и идентификују критичне тачке за достизање профита и развој конкурентности.

У оквиру теме Рециклажа  корисници ће овладати пословним вештинама у индустрији рециклаже. Они ће стећи сазнања о процесу рециклаже, његовом значају и употребљивост различитих материјала у рециклажном процесу. Поред тога, они ће бити упознати са успешним фирмама за рециклажу које делују на тржишту.

Loading