Саопштење за јавност ОО Српске напредне странке Кучево

IMG_5289
Facebook

У име  Општинског одбора Српске напредне странке Кучево, њен  генерални секретар  Милош Петровић  обратио се јавности следећим саопштењем :

 

Поштовани суграђани, желимо да се пре свега захвалимо свима, без обзира да ли припадају нашој политичкој групацији или не,  који се труде и вредно раде не би ли од наше општине створили боље место за живот. На жалост  међу нама има и оних кој ништа не раде, а себи дају за право да критикују све што се уради. И ништа што се уради-није добро…

Један од разлога издавања овог Саопштења лежи и у нашој жељи да још једном истакнемо чврстину наших ставова да нас ништа неће спречити да урадимо све што је у нашој моћи да нам свима буде боље. Ситуација у нашем Општинском одбору је изузетно добра – сарадња између нас је на највишем нивоу .То нам омогућава да сву енергију уложимо у реализацију актуелних пројеката – уосталом све то се свакодневно може  видети како  на улицама  Кучева тако и других насеља наше општине. Жеља нам је да сви заједно, како чланови наше странке тако и они који то нису, дају максимални заједнички допринос да подигнемо лествицу квалитета живота у нашим срединама.

Чињеница да смо вољом народа победили на локалним изборима и тако добили прилику да водимо општину Кучево, што и чинимо у најбољем  интересу свих наших суграђана, вероватно то није довољно за појединце који и поред очигледних резултата проистеклих из  мукотрпног рада , апсолутно  увек, и  без икаквих чињеница и доказа, само вређају, износе лажи и увреде на рачун чланова и функционера  Српске напредне странке . На најпримитивнији и цивилизованим људима непримерен начин  прљају не само политичку сцену наше општине, већ и све нас заједно а, наравно , највише себе саме. Јер шта рећи о тим јадницима и кукавицама који се крију  иза лажних профила, користећи их за  то за шта их већ користе… Није њима лако. Толика мржња изједа човека изнутра, умањује његову људскост,  посебно када зна да то што пише није истина…  Но, ми им желимо све најбоље.

Само би их замолили да не вређају наше привреднике,  који се  сваког дана  труде да улепшају своје пословно окружење и омогуће квалитетније услове за живот свима, који мењају изглед нашег града на боље. Ти наши  храбри суграђани који и поред  увреда које трпе свакодневно да ново је горе од старог, да је све што се уради добро за влаадајућу партију,  мислим да греше,  добро је за све суграђане,  добро је за све нас,  добро је за општину Кучево и њене суграђане.

У последње време се осећа велика нетрпељивост опозиције и њених кратких рукава, користе се безимени администратори на друштвеним мрежама, немају храбрости ни да се представе, са истих друштвених мрежа пласирају само мржњу и личну нетрпељивост, распуштају и формирају такозване паралелне одборе па са појединих опозиционих партија прелазе на коалиционе партнере и тако редом, сами процените храброст истих, пажљиво слушајте исте приче незадовољних инспирисани само личним интересима. Користим прилику да поздравим НН лица и пожелим успешну радну недељу. Нама остаје да вредно радимо, да само  храбро са новим изазовима долазе резултати и наравно настављамо брже, јаче, боље.

Loading