“ Вукови са Пека“ више него добри у дуелу са пожаревљанима / „Звижд-Млади радник 1-1

DSC00397
Facebook

Стари спортски ривали и пријатељи , у паузи првенстава, одиграли су пријатељски меч који је само по називу био пријатељски. Остало је било као да се играла одлучна утакмица за пласман у Прву лигу. Све је прштало од  беспоштедне борбе на сваком  делићу терена са вештачком подлогом. Домаћи су повели евро голом Живановића из  слободног ударца у 33. минуту са двадесет пет метара искоса са леве стране.  Најлепши моменат на утакмици био је у 65. минуту када су Живановић и Милојевић извели дупли пас а Живановић шутирао са петнаестак метара али голман пожаревљана је истрчао и одбранио ударац. У 70. минуту судија Илић је један старт у казненом простору Вићентијевића  окарактерисао као најстрожу казну за госте али  Муљајић  је са беле тачке шутирао у стативу.  Гости су изједначили у 80. минуту  Васиљевић је пронашао Крстића на пар метара пред вратима домаћих а овај је сместио у доњи леви угао.

 ФК „Звижд“ – ФК  „Млади радник“ 1:1   (1:0)

Кучево, стадион са вештачком подлогом, судија :Илић (Кучево) стрелци : Живановић у 33. Мин (Звижд) , Крстић у 80. мин (М радник)

Звижд : Петровић, Терзић, Бркић, Вићентијевић, Жујевић, Ристановић, Милојевић, Костић, Живановић, Радосављевић

Играли су још : Ковачевић, Живаљевић, Матић, Јокић, Лазић, Милић

Млади радник : Јовковић, Карановић, Станојевић, Муљајић, Чепкеновић, Лазић, Стојиловић, Димитријевић, Миловановић, Бојатовић, Јанковић

Играли су још : Савић, Стојковић, Станковић, Младеновић, Петковић, Симић, Марковић, Васиљевић, Крстић, Кочић

Loading