У пријатељском мечу РСК савладао Рудар из Костолца са 2:1

DSC00382
Facebook

По изузетно хладном и ветровитом времену зонаши из Раброва и Костолца одиграли су пријатељски меч на игралишту са вештачком подлогом крај стадиона „Миодраг Мики Станојкевић“ у Кучеву. Костолчани су први запретили у 8. минуту преко Ђуровића  да би рабровци узвратили четири минута касније преко Стојадиновића који је   недовољно оштро шутирао са петнаестак метара а Алексић укротио његов ударац. Рудар је повео у 18. минуту преко Цвејића који се најбоље снашао након што је Мишић само кратко одбио лопту после сјајног ударца Ђуровића са двадесетак метара и из непосредне близине сместио лопту у мрежу. Цвејић је имао још једну одличну прилику у 36. минуту када је сам избио пред Мишића али овај успева да заустави његов шут. У наставку екипа из Раброва долази до победе головима Павловића у 82. минуту, када је овај искористио прилику и шутем са десетак метара матирао Алексића,  и Анђелковића у 87. минуту, који је, након што је Матић извео слободни ударац са леве стране, био највиши у скоку и главом сместио лопту поред леве стативе Алексићевих врата. Последњу прилику на мечу имао је једини стрелац Рудара на овој утакмици Цвејић али је Мишић бравурозном парадом  зауставио његов ударац из непосредне близине .

  РСК- Рудар 2:1  (0:1)

Кучево, игралиште са вештачком подлогом, судија Илић (Кучево9 , стрелци : Павловић у 82. И Анђелковић у 87. Мин (РСК) Цвејић у 18. Мин(Рудар)

РСК : Мишић, Миленковић, Насатасоић, Милосављевић, Анђелковић, Кантар, Матић, Александар Стојадиновић, Пругинић, Ранковић, Павловић,

Играли су још : Савић, Живојиновић, Радуловић,Алекса Стојадиновић

РУДАР : Алексић, Текић, Јовић, Немања Чула, Сузић, Ненад чула, Миладиновић, Цвејић, Ћирић Ђуровић

Играли су још : Миленковић, Вељковић, Пејић

Loading