Medene igre i LED

Screenshot_20180228-151854
Facebook
U sredu 21. marta, u Velikoj sali Centra za kulturu održaće se tri bioskopske projekcije. Prvo će u 16 časova  biti prikazan film za najmlađe :PČELICA MAJA: MEDENE IGRE – sinhronizovano  , a potom u 18 i 20 časova i film LED. Za sve projekcije cena ulaznice je 250 dinara.
 PČELICA MAJA : MEDENE IGRE  IZVORNO IME:Maya the Bee: The Honey GamesREDITELJ:Noel ClearyŽANR:Animacija, porodični, avanturaULOGE:Mina Lazarević, Stevan Pjale, Jelena Jovičić, Jovana StipićTRAJANJE FILMA:85 minuta
SADRŽAJ FILMA:
Pčelica Maja uz koju su odrasle mnoge generacije u novoj uzbudljivoj avanturi za celu porodicu!Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece.Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče.Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li  njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?
Film LED
„Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.
Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.
Glavnu ulogu pored našeg mladog glumca, koji uživa veliku popularnost i poštovanje u Rusiji, Miloša Bikovića, igra prelepa mlada glumica Aglaja Tarasova.
LED
Inspirisan istinitim dogadjajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Loading