“Zviždovi” pioniri daleko najefikasniji u jesenjem delu

Facebook

Pioniri FK „Zvižda“  takmiče se u Pionirskoj ligi “Dunav” Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije. Na kraju Jesenjeg dela šampionata  popularni „vučići“ su,  na čelu sa svojim trenerom Dejanom Jovanovićem,   ostvarili veliki uspeh plasiravši se  na 4. poziciju tabele sa 30 osvojenih bodova, samo 6 manje od prvoplsairane ekipe “Presinga”.  Uspeh dobija na značaju ako se uzme u obzir da je ostvaren u takmičenju na kome su učestvovale mnoge škole fudbala, finansijski daleko moćnije od  kluba iz Kučeva. FK „Zvižd“ je jedan od  izuzetno retkih sredina u kome oni koji žele da nauče početne fudbalske korake u kategoriji petlića i pionira ne plaćaju nikakvu članarinu :

imag0335
„Politika kluba je takva da su kod nas dobrodošla sva deca koja žele da se bave „najvažnijom sporednom stvari na svetu „ rekao je predsednik UO FK „Zvižda“ Zvonko Armuš. „ Klub snosi sve troškove kako takmičenja, tako i angažovanja trenera i ostalih službi neophodnioh za funkcionisanje. Mi smo na to ponosni, pogotovu kada nam se deca oduže sjajnim fudbalskim partijama i ovako visokim plasmanom. Zbog toga smo im na kraju polusezone upriličili  jedno druženje, kao znak pažnje“

imag0337

„U ekipi ima nekoliko vanserijskih talenata „ nadovezuje se trener Dejan Jovanović „ stil igre koji gajimo u svim selekcijama kluba je izrazito ofanzivni i napadački, pa zato ne treba da začudi činjenica da su moji dečaci sa 64 postignuta pogodaka najefikasniji u ligi! Ipak, moram posebno istaći Dragana Matovića, koji, iako izuzetno mlad, već sada poseduje kvalitete vrsnog strelca. U prvom delu takmičenja postigao je čak 37 pogodaka, sam daleko više od mnogih klubova!“.

najbolji-strelac-matovic-dragan

Loading