Аутобус са планинарима из Београда се заглавио на путу Церемошња-Кучајна

IMG_2636
Facebook

Аутобус са око 30 планинара из Београда, који су се враћали из села Церемошња, остао је заглављен на путу Церемошња – Кучајна, на нешто мање од 1 км до силаска на пут Кучајна – Кучево.  Док ово пишемо , око 23 часа и 15 минута, сви планинари су пребачени у Кучево и налазе се у ресторану Хомољски Мотиви где чекају да аутобусима Ариве ( бившег Литаса) буду пребачени за Београд.

Аутобу с се испречио негде око 17 часова и како је  то за РТС изјавио председник општине Кучево Новица Јаношевић, иако је пут ка Церемошњи сво време био проходан,он  је сам по себи  доста стрм и на њему има снега ( снег пада од преподнева, прим. аутора), па је проблем настао јер аутобус нема одговарајућу зимску опрему, тако да возач није смео да настави даље спуштање ка Кучеву. По планинаре је убрзо отишло неколико теренских возила, али део путника је у почетку  одбијао  да напусти аутобус па је из тог разлога нешто дуже потрајала њихова дислокација у сам град Кучево..

Према последњим информацијама из Кучева су допремљени ланци за аутобус, али не очекује се да он буде спреман за даљу вожњу пре јутра.

 

 

,BMK

IZVOR RTS, TANJUG, VEČERNJE NOVOSTI, EKUCEVO

 

Loading