Нових 345 метара асфалта у Нересници

Facebook

Шири центар Нереснице оплемењен је са новом  асфалтном  траком дужине 345 и ширине 2,5 метара. За то је утрошено близу 140 тона асфалтне масе. Радове које изводи Предузеће за путеве из Пожаревца обишао је председник општине Новица Јаношевић  у пратњи председника Месне заједнице Нереснице Љубише Љубомировића.

„Изузетно сам задовољан квалитетом изведених радова“ рекао је Љубомировић „. Планирамо да идуће године асфалтирамо још неколико улица у различитим засеоцима наше месне заједнице“.

„Сваки нови метар асфалта подиже квалитет живота у срединама где је постављен и због тога улажемо максималне напоре да се што више асфалтира на читавој територији  општине“рекао је први човек локалне самоуправе разгледајући урађено. “ Издвајамо  значајна средства у побољшање инфраструктуре у свим нашим насељима. Као што се може видети, сада је средина децембра, али ми и даље радимо. То је наш одговор свима који своје фрустрације лече нападајући нас по друштвеним мрежама. Ми ћутимо и радимо. Напоменућу само још и то да са ПЗП-ом имамо потписан уговор и за асфалтирање у Раброву, Зеленику, Раковој Бари и Мустапићу. Средства за ове намене предвиђена су у овогодишњем буџету. За идућу годину планирали смо  преко 90 милиона динара за текуће и капитално одржавање путева – што је велико повећање у односу на годину на измаку“.

Loading