Обележена годишњица нашег најтрофејнијег клуба

image-0-02-04-2e07cb114f231fb5ccefe9fd22fa5e586a55bc6dc24dc1ffae940ed3a66ce03e-V
Facebook

Џудо клуб „Кучево“ је један од најмлађих спортских колектива ( основан је пре четири године) у нашој општини али тешко да би се могле пребројати медаље, одличја и дипломе које су до сада освојене на такмичењима у земљи и иностранству. Само у години на измаку Анастазија, Ксенија, Теодора, Тамара, Ивана, Наташа, Алекса, Димитрије, Филип, Миљан, Марио и Матија окитили су се на турнирима и разним првенствима одржаним у Београду, Зрењанину, Руми, Вршцу, Алексинцу, Нишу, Бор али и у Скопљу и Софији са укупно : 28 златних, 24 сребрне и 28 бронзаних медаља, а освојен је и пехар за најбољу женску екипу (у Нишу).

 

Председник и оснивач клуба Зоран Велимировић овим поводом нам је рекао : „Стварно, сви ми, чланови и пријатељи клуба, родитељи, али и шира друштвена заједница, можемо само бити поносни на ову нашу децу и резултате које постижу. Толико елана, воље и жеље да остваре успех… то је за сваку похвалу. Ове године смо освојили скоро троцифрени број медаља тако да то подиже лествицу очекивања за наредну ! Честитам нашим тренерима на изузетно стручном раду и захваљујем се свима, посебно локалној самоуправи и родитељима , који нам на било који начин помажу да остваримо овакве резултате“.

Годишњица је обележена (а како другачије !) напорним тренингом, али и смехом, радосним подсећањима на протекла такмичења и догађаје у вези са њима све то уз слаткишие и сокиће !

Loading