Kučevo: Pokloni za đake prvake

kucevo-pokloni-za-dake-prvake
Facebook

Svim prvacima lokalna samouprava poklonila školski pribor, a Udruženje pčelara „Pek“ med.

 

 

Školsko zvono je danas prvi put zazvonilo za 108 đaka prvaka koji su seli u klupe četiri osnovne škole na teritoriji opštine Kučevo.

 

 

 

Tradicionalno, za sve njih, lokalna samouprava spremila je poklone u vidu školskog pribora.

 

 

Tako je predsednik opštine, Novica Janošević, obradovao poklonima najmlađe učenike  OŠ „Ugrin Branković“ u Kučevu i OŠ „Slobodan Jović“ u Voluji.

 

 

U OŠ „Veljko Dugošević“ u Turiji  to su učinili: zamenica predsednika opštine Jasmina Ćamilović i član opštinskog veća Davor Stanojević.

 

 

Njima su se u  podeli poklona u OŠ „Milutin Milanković“ u Rabrovu  pridružili i predsednik školskog odbora i član Opštinskog veća Kučeva, Zoran Kuzmanović i predsednik MZ Rabrovo Bojan Tadić.

 

 

Udruženje homoljskih pčelara „Pek“ Kučevo, takođe početkom nove školske godine daruje svojim proizvodom đake prvake,  ali i sve mališane iz Predškolske ustanove „Lane“ kao  i predškolce u osnovnim školama.

 

Danas su, potpredsednik  udruženja Slobodan Šulejić i član UO udruženja Novak Novaković, bočice sa medom podelili učenicima u Kučevu i Voluji, dok će to njihovim vršnjacima u Turiji, Rabrovu kao i deci iz vrtića učiniti početkom iduće nedelje.

Loading