Сад РСК само чудом без титуле јесењег шампиона

IMG_2928
Facebook

РСК је головима Радуловића ( главом спровео лопту у мрежу након корнера са леве стране),  Матића после соло продора ( чиме се искупио за неискоришћени пенал) и Милића ( одличним ударцем са неких двадесетак метара) савладао ВГСК резултатом 3:1 и тако задржао челну позицију са 31 освојеним бодом, колико има и другопласирана „Гружа“. Међутим, у идућем колу „РСК“ гостује у Костолцу а „Гружа“ у Петровцу па објективно, само чудо рабровце може спречити да не буду јесењи прваци.

Резултати претпоследњег, 14. кола Зоне „Дунав“, у потпуности су  потврдили прогнозе изнете у јучерашњем прилогу  на нашем порталу. РСК и Гружа су као домаћини добили своје мечеве,  „Морава“ из Велике Плане била је сигурна у дуелу са  „Рударом“ и сада је трећа са 29 бодова. Као што смо наговестили  , у петровачком  дербију  ( у Добрњу је „Петар Добрњац“ дочекао „Слогу 33“ ) било је свачега,  и на крају су бодови припали домаћину. Тако сада бивши прволигаш заостаје 5 бодова  за водећим клубовима. „Пролетер“ је поражен у Марковцу и остао је на 25 бодова“. „Звижд“ је поражен у Жагубици па је на његовом конту и даље  22 бода колико су сакупили и „Напредак“и „Петар Добрњац“. Коло ће остати запамћено и по првој победи „Борца“ из Жабара који је на свом терену савладало  претпоследњу „Шумадију“. Ипак, највеће изненађење кола био је нерешени резултат у Лозовику између домаћег „Ударника“ и гостујућег „Младог радника 1940“ из Радинца.

МФЛ Дунав – „Слога“ из Мустапића је доказала да „бој не бије свијетло оружије но срце у јунака и савладала фаворизовану екипу „Ж М Уча“ са 2:1. „Полет“ је поражен у Набрђу, тако да су после овог кола наши клубови задржали досадашње позиције на табели – „Полет“ осму са 16 а „Слога“ девету  са 15 бодова.

Loading