U Kučevu održan 2. “Kup Homolja” u judou

Facebook

 

Na  2. “Kupu Homolja” u judou,  održanom u Sportskoj hali u Kučevu ,učestvovalo je ukupno 10 klubova sa preko 150 takmičara. Sportsku manifestaciju organizovao je Judo klub “Kučevo”, po svim komentarima besprekorno. Domaće takmičarke I  takmičari osvojili su ukupno 13 medalja – 6 zlatnih 4 srebrne I 3 bronzane. To je samo još jedan dokaz izuzetno dobrog I kvalitetnog rada u ovom kučevačkom sportskom kolektivu. Medalje za JK “Kučevo” osvojili su :imag1409 imag1416

u ženskoj konkurenciji, u kategoriji  poletaraki do 34 kg Ksenija Kocić zlatnu  a Anastasija Stojanović srebrnu; u kategoriji mlađih pionirki do 40 kg Tamara Rajić je osvojila prvo mesto; kod starijih pionirki u kategoriji do 52 kg Teodora Kržanović se okitila zlatnom medaljom, u kategoriji do 57 kg Milica Brsanović je bila treća a u kategoriji preko 63 kg Nataša Obretković prva.

imag0992

U muškoj konkurenciji kod mlađih pionira u kategoriji do 34 kg Miljan Šulejić je osvojio 2. mesto, u kategoriji do 42 kg Filip Trailović je bio prvi, u kategoriji do 46 kg Dimitrije Stanković je osvojio zlatnu medalju a u kategoriji do 60 kg Mateja Đorđević je bio drugi. Kod starijih pionira u kategoriji do 38 kg Mario Šulejić je bio drugi, u kategoriji do 66 kg Filip Đorđević treći a isto mesto osvojio je I Aleksa Petrović u kategoriji do 66 kg.

 

FOTO : Sportski savez opštine Kučevo

Loading