Пола туцета голова у мрежи екипе из Добрња – „Звижд“-„Петар Добрњац“ 6:0

IMG_1236
Facebook

„Вукови са Пека“ су везали други тријумф у низу и дефинитивно доказали да је резултатска криза  ( четири „посна“ кола) иза њих. Савладана је екипа „Петра Добрњца“ са 6:0 и сада је „Звижд“ шести на табели са 18 бодова .У идућем колу путује на мегдан актуелном лидеру, екипи „Груже“.

РСК је неочекивано поражен  од екипе „Млади борац“ у Великом Орашју са 0:1 и сада је на трећем, месту табеле са 22 бода. Наредног викенда у Раброву је нови дерби : РСК -Слога 33 (Петровац).

МФЛ „Дунав“ – „Слога је на свом терену ремизирала са екипом „Напредак 1934“ 2:2, док је „Полет“ савладао тим „Сираков“2 са 4:1. „Полет“ је шести са  16 бодова а „Слога“ осма са 14. Наредног викенда „Полет“ гостује у Пожеженом а „Слога“ у Петки.

 

     УТАКМИЦА

 

                                                                        Звижд – Петар Добрњац 6:0  (4:0)

Кучево, стадион Миодраг Мики Станојевић ,гледалаца: 150, судија Которчевић  ( В. Плана), 7,5 , Стрелци :  Вићентијевић у 7 мин, Маринковић у 12 и 26 мин, Ристановић у, 38 и 89мин једанаестерца и Тихомировић 83(Звижд) Жути картони : Стеванчевић, Обрадовић, Илић (Петар Добрњац)

Звижд : Костић Г.7,5 ,Жујевић 7,5,Терзић7,5 , Вићентијевић 8 ,Вукићевић7,5 (Јокић 7,5) ,Ристановић 8 , Костић Н.7,5 (Матић 7,5) , Ковачевић7,5 , Милојевић 7,5, Миловановић 7,5 (Тихомировић 7,5),Маринковић 7,5

Петар Добрњац: Јанковић 6 , Радосављевић 6 (Антић 6), Петровић 6, Илић 6, Николић 6, Јанчић6,5, Миладиновић 6 (Животић 6), Шулејић6,5, Стеванчевић 6 (Јоксић 6), Обрадовић6,5 , Станојевић 6

Играч утакмице : Ристановић (Звижд)

Домаћи су до водства у 7-ом минуту већ имали три пропуштене прилике : Маринковића у 2-ом, Милојевића у 4-том и Ристановић у 6-ом. Први погодак дело је два најбоља појединца у редовима „Вукова са Пека“ – Ристановић је извео корнер са десне стране а Вићентијевић главом са петерца спровео лопту у мрежу. На 2:0 повисио је Маринковић у 12 минуту када је у казненом простору примио једну дубинску лопту од Ристановића, дриблингм се ослободио двојице одбрамбених играча гостију и са 12 метара лопту послао у дољи леви угао Јанковићевог гола. У 13 минуту врло добри судија Которчевић је након играња лопте руком од стране једног играча гостију у свом казненом гостију досудио најстрожу казну за домаће али је Ковачевић шут са беле тачке Јанковић одбранио. У  26 минуту након акције у којој је учествовало више од половине играча напада домаћих Маринковић  је по други пут сместио лопту у мрежу гостију да би у 38минуту Маринковић продро по левој страни у шеснаестерац гостију и са корнер линије повратном лоптом упослио Ристановића који је са неких десетак метара постигао гол за домаће. У наставку обе екипе су имале по неколико полуприлика да би се у листу стрелаца у 83 минуту уписао и Тихомировић након погодка из једанаестерца досуђеног због прекршаја над Маринковићем.Свој други погодак Ристановић је постигао из слободног ударца са неких 18 метара – лопта је поред живог зида погодила десну стативу и одбила се у мрежу.

Loading