Набављен аутосмећар са ZOLLER надоградњом

Facebook

Након набавке трећег аутосмећара ЈКП „Кучево“ ће коначно бити у ситуацији да одговори потребама свих насеља на територији наше општине :

„Сада ће мо бити у могућности да вршимо изношење смећа из свих насеља општине и ја овим путем позивам представнике Месних заједница да нам се обрате овим поводом „ изјавио је директор ЈКП „Кучева Горан Тодоровић у обраћању медијима након набавке аутосмећара са ZOLLER надоградњом за изношење и пражњење малих и великих канти и вишенаменских контејнера.

Средства у износу од 3.100.000.000,00 динара за његову набавку обезбедио је Фонд за заштиту животне средине општине Кучево . Возило  MAN 26-310 је произведено 2005. године, прешло је 162.000 км и поседује сву потребну савремену опрему ( радио станицу, камере за вожњу уназад, све безбедно-сигурносне системе, клима уређај, аутоматски мењач итд) и носивости је 11,1 тону смећа.

„За ово возило смо се одлучили јер се у европским земљама, па и у оним из нашег окружења, акценат све више ставља на систем пластичних канти“ појаснио је први човек ЈКП града на Пеку.

 

Возило је допремљено синоћ ( четвртак) а већ јутрос  га је обишао и председник општине Кучево :
„Изузетно сам задовољан правцем који су радници ЈКП кренули у решавање комуналних проблема општине. Набавка овог возила омогућава много квалитетније решавање акутних проблема изношења смећа из свих наших насељених места. Локална самоуправа ће наставити да снажно подржава овакве активности које се спроводе на добробит свих грађана наше општине“.

Loading