„Звижд“ дочекује „ВГСК“ , РСК путује у Добрње, „Басарац“ очекује прву победу

Facebook

Пред фудбалским клубовима кучевачке општине је један узбудљив спортски викенд. Тачније речено недеља, јер свих пет наших клубова своје мечеве играју сутра.

У Зони „Дунав“ Шекијев чопор опаких „Вукова са Пека“ дочекује на свом стадиону екипу „ВГСК“-а из Великог Градишта.

„Очекује нас велика борба ако желимо, а то свакако желимо, да наставимо низ победа ( три узастопне)“ рекао је тренер Митровић. „На изузетан опрез нас наводи податак да су се градиштанци са протекла два гостовања, у Добрњу и Лозовику вратили непоражени – остварили су један нерешен исход и једну победу.Ипак, све сем убедљивог тријумфа наше екипе , било би прворазредно изненађење“.

РСК путује у Добрње које такође има три везане победе. У табору раброваца то међутим представља само додатни мотавициони фактор, тако да треба очекивати велику борбу и позитиван резултат за вицешампиона из протеклог првенства.

У оквиру МФЛ „Дунав“ на програму је треће првенствено коло : „Басарац“ на свом терену дочекује екипу „Сиракова“ и то је прилика да мишљеновчани дођу до првих бодова ове јесени. „Слога“ у Мустапићу дочекује „Дизел“ из Бара – после одлично одигране утакмице прошлог викенда на гостовању у Пољани и освајању бода очекује се тријумф мустапичана. „Полет“ путује на мегдан „Обилићу“ у Живици. Биће то тежак испит за екипу из Волује али она нас је и до сада успевала да изненади неочекивано добрим резултатима када се то од ње баш и није очекивало, па три бода из Живице и не изгледају толико неосвојиво.

Loading