10 саобраћајних несрећа и два хапшења због дроге

IMG_0590
Facebook

У периоду од 03. дo 11.септембра 2017. године на територији Полицијске управе у Пожаревцу, евидентирано је 10 саобраћајних незгода. Tри  лица су задобила тешке телесне повреде, док је у четири саобраћајне  незгоде причињена  само  мања  материјална штета.

Због управљања возилом под дејством алкохола задржана су шест  возача,  један са  2,64  промила алкохола у крви.

Полиција  је  поднела 117  захтева за покретање прекршајног поступка и издато је 565  прекршајних налога,  углавном због неприлагођене брзине.

 

 

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су М. Ш. (1988) из Смедерева, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Приликом прегледа возила осумњиченог, полицијски службеници су пронашли три кесице са 402,4 грама сасушене биљне материје налик на  марихуану.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, у законском року приведен Вишем јавном тужилаштву у Пожаревцу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су Д. Б. (1976) из околине Петровца на Млави, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је у претресу стана и других просторија осумњиченог пронашла 225,5 грама сасушених листова биљне материје налик на марихуану, кесицу са 70,5 грама прашкасте супстанце за коју се сумња да је „спид“, више комада таблета „екстазија“, вагицу за прецизно мерење и већу количину новца за који се сумња да је стечен продајом дроге.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, у законском року приведен Вишем јавном тужилаштву у Пожаревцу.

 

 

 

 

Loading