Какав немилосрдан и опак чопор Шекијевих „Вукова са Пека“!!!

Facebook

„Звижд“ је декласирао „Шумадију“ из Топонице на њиховом терену са 5:2  (5:1). Ко зна шта би било да Митровић  ( као прави спортски џентлмен) није у другом делу  „ спустио лопту“ , тако да је на крају било толико колико је било. Све је било решено у првом полувремену – разиграни и ефикасни Маринковић је постигао хет-трик головима у 16, 22 и 26. минуту  а двоструки стрелац је био Миловановић који је био кобан за домаћу екипу у 30 и 40 минуту. Наставак игре је Митровић искористио да уиграва неке комбинације, обичним речником речено, одржао нешто јачи тренинг.

„Ништа не мењамо у нашем приступу“ рекао је Митровић у краћем телефонском разговору након утакмице“ Момци су испунили све захтеве које сам поставио пред њих и , то је – то. Да, само да напоменем да ћемо  и против ВГСК-а  у идућем колу  играти као и до сад – без калкулација и на победу. Не интересују нас резултати осталих клубова.  Пошто играмо на нашем терену ред је да се одужимо верним навијачима добром игром и головима!“ На питање са колико би голова у мрежи градиштанаца био задовољан, популарни Шеки се само осмехнуо. А нападачи „Звижда“ нек сами просуде колико би то било!!

РСК је очекивано, високо поразио фењераша „Борац“ из Жабара са 4:0.

„Звижд“ је тренутно трећи са 9 бодова а РСК пети са 7.Када се ради о МФЛ „Дунав“ наше две екипе су поражене, од којих „Полет“ из Волује на свом терену од екипе  „Жика Марковуић Уча “ са 1:2, док је „Басарац“ изгубио у Десинама са 0:2. Образ је осветлала „Слога“ из Мустапића која је играла нерешено у Пољани 2:2 са домаћим  „Напредком“.

Loading