Kučevački bilder Aleksandar Milenković prvak Srbije i 4. na Balkanu

Facebook

Novi uspesi Body building kluba „Body Line“ Kučevo

Kučevački bilderi su još jednom zasvetleli na sportskom nebu Srbije i Balkana. Mladi Aleksandar Milenković je u septembru i oktobru osvojio pregršt medalja i odličja za svoj klub:na “Majdanpek-openu” osvojio je zlatnu medalju, na “Jagodina-openu” srebrnu, na “Beograd-openu” takođe srebrnu da bi se na Memoirijalnom kupu u Boru okitio sa dve zlatne medalje, i  juniorskoj i u seniorskoj kategoriji! Usledilo je Državno prvenstvo u Beogradu 16.oktobra,na kome Milenković osvaja zlatnu medalju i postaje prvak države u svojoj kategoriji! Balkansko prvenstvo u Body bildingu održano je od 21-23. oktobra u Knjaževcu i na njemu je Milenkoviću za malo izmakla medalja-plasirao se na 4. mestu!

aleksandar-milenkovic-balkansko-prvenstvo-1 aleksandar-milenkovic-balkansko-prvenstvo-2

Ovakva serija uspeha samo su dokaz kvalitetnog rada u ovoj vrsti sporta u Kučevu.  Body building klub „Body Line“ počeo je sa radom 2001.godine i njegov osnivač je Zoran Stojadinović.U dosadašnjem period klub se može pohvaliti izuzetnim uspesima i osvajanjem niza medalja. Posebno treba istaći Sinišu Privulovića koji je bio trostruki prvak Balkana,višestruki prvak Srbije i Jugoslavije dok je srebrne i bronzane medalje osvajao na evropskim,mediteranskim i svetskim prvenstvima.

aleksandar-milenkovic-jagodina-2 treninzi1

Klub trenutno ima oko 30 članova.”Body building zahteva mnogo rada, strpljenja i ljubavi” rekao je za naš portal Zoran Stojadinović Internacionalni licencirani trener za pripremu takmicara,instruktor i personalni trener “Body Line Kučevo, svakako najzaslužniji za postignute uspehe ” U klubu treniramo u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima-postoje posebni programi vežbanja za muškarce i žene,treninzi su u zavisnosti od potrebe grupni ili pojedinacni,posebno se rade treninzi snage a na drugi način treninzi oblikovanja. U ovom sportu veoma bitan segment predstavlja pravilna ishrana zbog čega na nju polažemo mnogo pažnje.”

Loading