U četvrtak, dupli bioskopski program

Facebook

Na reperotaru dva hit filma : “ Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu “ i “Jesen samuraja”

jesen-samuraja-1000x1200-jpg_660x330 miss_peregirne_trailer_slikaU četvrtak , 27.oktobar 2016.,  kučevački filmofili će imati priliku da u  Velikoj sali Centra za kulturu Kučevo uživaju u projekcijama dva hit filma : prvo će u 18 časova  biti prikazan 3d film “ Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu “  dok ću u  20,30 biti održana projekcija domaćeg ostvarenje “Jesen samuraja” .Cena ulaznica je po 250 dinara.

Sinopsis 3d filma “ Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu “ : priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu.

Film “Jesen samuraja” je romantična komedija sa elementima sportskog filma. Glavni junak , Vladica (Petar Strugar) profesionalni karatista koji zbog preterane sklonosti ka provodu I noćnom životu nije napravio neku karijeru, vraća se u rodni grad I zaljubljuje u Snežanu (Hristina Popović) I vezuje za njenog sina Vukašina. Želi da se brine o njima ali shvata da ne zna ništa drugo da radi sem karate. Potraga za poslom dovodi ga u niz komičnih situacija…

Loading