Звонко Армуш председник Конференције клубова Зоне „Дунав“ за такмичарску 2017/18.

Facebook

ФК „Звижд“ и председник УО клуба Звонко Армуш на Конференцији клубова Зоне „Дунав“ одржаној у Јеловику код Аранђеловца 04. августа , добили су велико признање. Наиме, у оквиру прве тачке Дневног реда, водећи човек кучевачког клуба једногласно је изабран  за председавајућег Конференције клубова за такмичарску 2017/18. годину!

У даљем току рада представници ФСРЗС упознали су делегације са Пропозиоцијама такмичења ( највеће промене огледају се што се сада утакмица може играти и са 7 играча и што црвени картон добијен на првенственој утакмици не може да се „одлежи“ на Куп утакмицама које су под ингеренцијама окружних савеза), Новим системом такмичења од сезоне 2018/19 ( уместо три биће 4 зонске лиге а број клубова се са 16 смањује на 14), Календаром такмичења ( првенство почиње 19/20. августа и нема ванредних кола ), Трошковником савеза ( остао је исти као и до сада ) и Инокосним органима за вођење такмичења ( Зоран Јовановић из Смедерева ће делегирати судије а Златко Стокић из Бискупља је остао Комесар за такмичење ) и извучени су такмичарски бројеви. Тако ће се у 1. колу „Звижд“ као домаћин састати са екипом „Млади радник“ из Радинца, у другом гостује у Великом Орашју екипи „Младог борца“ а трећем дочекује екипу „Слоге 33“ из Петровца. „РСК“ је у првом колу домаћин екипи „Пролетера“ из Јеловика, у другом гостује  , а у трећем дочекује „Напредак“ из Марковца.

„Ово је велика част и за мене лично, али и за клуб“ рекао је након повратка са Конференције клубова Звонко Армуш „. Стварно је било изузетно пријатно када се види како смо уважени од стране свих клубова али и од ФСРЗ Србије“ .Тренер „Вукова са Пека“, Небојша Митровић, који је са Арнушем био у делегацији клуба на конференцији, поводом распореда у јесењем делу првенства био је јасан : “ Нама је сасвим свеједно када се ради о распореду. Наша тактика се зна – у свакој утакмици идемо на победу, без обзира да ли играмо у гостима или кући или ко нам је противник“!

Loading