Идеални услови за развој спортског туризма

Facebook

Кучево – мали град великог спортског срца испуњеног гостопримљивошћу и са идеалним условима за развој спортског туризма. Ово би укратко био мото данашњих пријема  представника   фудбалских клубова који се налазе на припремама у граду на Пеку код првог човека наше општине, Новице Јаношевића.

У делегацији ФК „Колубаре“ из Лазаревца налазили су се државни секретар у Министарству  државне управе и локалне самоуправе и председник клуба и потпредседник Фудбалског савеза Београд  – Бојан Стевић, спортски директор клуба Драгиша Урошевић и технички секретар Милоје Радичевић. Са њима је био и Александар Перишић, власник хотела „Рудник“.  Испред локалне самоуправе пријему су уз председника Јаношевића присуствовали и члан Општинског већа задужен за спорт Милош Петровић и генерални секретар Спортског савеза општине Кучево Александар Илић. Заједно је констатовано да Кучево представља право освежење на мапи српских дестинација спортског туризма,  да у њему постоје сви предуслови у техничком смислу: два идеална травната терена као и један са вештачком подлогом, затим беспрекорни хотел „Рудник“ који пружа врхунске услуге, као и све остале пратеће садржаје почев од спортске хале па све до изузетног природног окружења.

Пријем је организован и за представнике суперлигаша ФК „Чукаричког“ чије се две селекције, омладинска и кадетска, такође налазе на припремама у Кучеву. Шеф стручног штаба омладинског погона „брђана“ Величко Каплановић је изразио своје велико задовољство условима које Кучево пружа за припреме и посебно истакао пријатну атмосферу и велику гостољубивост свих становника града. Његов колега задужен за кадетску селекцију, Владимир Кожул, имао је само речи хвале за све оно што им Кучево пружа.

Домаћини су гостима пожелели много спортских успеха уз жељу да и у следећем припремном  циклусу дођу у Кучево.

Loading