„Звижд“ убедљиво против михајловчана 3-1, омладинци „Чукаричког“ савладали „Колубару“ 3-2

Facebook

На стадиону „Миодраг-Мики Станојевић“ у среду, 26. Јула одигране су две утакмице. У првој састали су се клубови који се тренутно налазе на припремама у Кучеву : екипа „Колубаре“ из Лазаревца и омладинска селекција „Чукаричког“ из Београда. Победили су омладинци „брђана“ са 3:2. Након овог меча, „Звижд“ је први пут у овом припремном периоду одиграо утакмицу на свом стадиону. Савладана је екипа  бившег српсколигаша „ Михајловца 1934“ са 3:1. Утисак је да је екипа  игра сигурно и стабилно и да све линије функционишу сасвим добро. Радује чињеница да је тим састављен од школованих играча који показују завидну ефикасност што обећава висок пласман у наредном првенству.

                                                         Утакмица:

                                           Звижд – Михајловац 1934 3:1 (2:1)

Кучево, стадион „Миодраг –Мики Станојевић“, гледалаца :50, судија :Булутић (Кучево), стрелци : Ристановић у 8 мин, Маринковић у 35 мин и Матић у 78 мин (Звижд) Радосављевић у 27 мин (Михајловац 1934)

Звижд : Г.Костић, Терзић Вићентијевић, Матић, Ковачевић, Ристановић, Миловановић,  М.Костић, Жујовић, Маринковић, Вукићевић

Играли су још : Лазић, Трифуновић, Мијаиловић и Милојевић

Михајловац 1934 : Кузмановић, Крњаић, Стојковић, Јанковић, Љубисављевић, А.Лукић, М.Лукић, Јеремић, Радосављевић, Тајдић, Милић

Играли су још : Добрић, Ф.Крњаић, Ф.Марић, Јовановић, Цветановић М.Лукић

Прву прилику домаћи су имали у 3. минуту када је М.Костић шутирао са 5  метара преко гола. У 8. минуту „Звижд“ долази у вођство одличним ударцем Ристановића са 19 метара. У 19 минуту Миловановић избија сам пред гол михајловчана али шутира поред врата. У 29. минуту гости су извели одличан продор  после кога се Милић  нашао неометан пред голом Костића али се спатљао и шанса одлази у неповрат. У 27 минуту Радосављевић је извео слободни ударац за госте, искоса са леве стране неких 26 метара од гола домаћих, Вукићевић је скочио у свом казненом простору, мало захватио лопту главом и сместио је у споствену мрежу. У 35 минуту одличан соло продор Костића и прецизно додавање Маринковићу који је маниром искусног стрелца смешта у мрежу.У наставку домаћи су пропустили неколико прилика, гости извели неколико обећавајућих напада а коначни резултат постигао је Матић у 78 минуту након соло продора у коме је предрибловао комплетну одбрану гостију и мирно, полулоб ударцем постигао трећи погодак за кучевљане.

Loading