Руководство јагодинског прволигаша у Кучеву

Facebook

Челни људи прволигаша из Јагодине били су у недељу, 25. Јуна у посети Кучеву где су се на лицу места уверили шта наш град и околина могу да пруже у спортском и туристичком погледу. Делегацију је предводио Славко Гајин, генерални секретар клуба а уз њега су били и Влада Петровић, шеф стручног штаба, Неша Костић, тренер голмана и др Никола Црнковић лекар клуба. У двострукој улози се нашао Срећко Мишић – Мркса или Мишке који је помоћни тренер јагодинског клуба али као рођени кучевљанин и домаћин вођству јагодинског фудбала. Делегација је обишла стадион „Миодраг – Мики Станојевић“ који је од њихове стране оцењен највишим оценама. Том приликом су ФК „Звижду“ поклонили и једну ФИФА лопту лиценцирану за одигравање европских купова. Потом су обишли пећине Равништарка и Церемошња као и хотел „Рудник“.

Јагодински прволугаш ће припремете почети 03. јула,  а 8-ог или 9-ог ће у Кучеву одиграти меч са екипом ФК „Земуна“ која ће овде бити на припремама од 1. Јула.

Иако нисмо добили званичну потврду, очекује се да ће ФК „Јагодина“ у предстојећој сезони свим снагама  „напасти“ Супер лигу  и целокупна спортска јавност се слаже да ће у томе и успети.

Loading