Стратешки партнери о гасификацији општине Кучево

Facebook

 

На својој  7-ој седници одржаној у Београду, Инверстициона група за гасификацију општине Кучево иницирала је састанак Стратешких партнера у овом пројекту ( ЈП „Србијагас“, „Гас инвеста“  и локална самоуправа  општине Кучево) са представницима свих Месних заједница у којима се одвијају радови. Главни циљеви састанка били су  сагледавање резултата  досадашњих и презентација  будућих радова на гасификацији општине Кучево.

Састанак је отворила заменица председника општине Кучево Славица Булутић а потом су се присутнима обратили  члан Инвестиционе група испред локалне самоуправе Душан Тодоровић , заменик директора „Гас инвеста“ ( стратешки партнер и извођач радова) Градимир Јаковљевић и представник Србијагаса Љубинко Миланковић.

На састанку су разматране могућности за што експедитивнију реализацију постављања примарне и секундарне гасоводне мреже и посебно апострофирана велика улога и важност Месних заједница у комплетном пројекту.

Једна од тема односила се  и на информисање будућих корисника гаса око начина гасификације индивидуалних домаћинстава (могућности прикључка на гасификациону мрежу).

Loading