Сви наши клубови играју сутра – приблажава се plej-of и  plej-in у Зони

20220528_175944
Facebook

У Подунавско-шумадисјкој зони сви клубови играју истог дана и своје мечеве почињу у исто време, пошто до краја овог дела првенства ( у коме су играли свако са сваким по два пута) остају само три кола ( она су увек играју по том принципу). Након тога прелази се на тзв. plej-of и  plej-in где се првих шест клубова боре за пласман у виши степен такмичења а других шест да задрже зонашки статус. Изгледа да ће у овом другом делу бити много интересантније јер регуларно испадају два клуба плус онај број колико  наших клубова испадне из Српске лиге Запад. А засад је сасвим извесно да су тамо у веома незавидној позицији и Слога из Петровца и Михајловац а ни Младом раднику баш не цветају руже. Тако да се може очекивати да се много већи број (од тих шест што играју у  plej-inu) пресели у окружне лиге него што ће и најесен играти Зону. Но видећемо. РСК сутра дочекује Ђердап.

У Браничевској окружној лиги Звижд гостује Војводи Миленку у Кличевцу. И у овом рангу се очекује велика борба и неизвесност до самог краја, јер разлика у бодовима веома мала…ни Звижд није сасвим сигуран. Сутра гостује у Кличевцу, па му долази лидер Поморавље из Влашког дола које је до сада забележило све победе уз један нерешен резултат…

У МФЛ „Дунав“-у Полет је на првој позицији са бодом предности испред екипа Младог борца и Белих орлова. Сутра гостује у Набрђу док ова два клуба играју међусобно у Мајиловцу.

Loading