ЈКП Кучево преузело ингеренције над водоводом у Шевици

437553506_864990795432649_6149203712147005964_n
Facebook

Локална самоуправа предузима бројне активности да подигне животни стандард својих суграђана . Једна од веома битних момената су и комуналне делатности. Из тог разлога данас  је потписан тројни уговор о фазном преузимању водовода између локалне самоуправе, Јавно комуналног предузећа и Месне заједнице Шевица. Уговор су потписали председник општине Кучево Ненад Микић, в.д. директора ЈКП-а Даријан Дрикић и председник МЗ Шевица Драган Журжевић.
“ Поред законске обавезе  да преузмемо одговорност за  управљање јавним водоводима,  ово је од великог значаја за сам водовод и мештане МЗ Шевица, посебно у погледу сигурности самог водовода, дезинфекцији и редовној контроли исправности пијаће воде, одржавању у исправном стању опреме, уређаја и водоводе мреже, одржавање прилазних путева објектима за водоснабдевање, одређиване и обележавање зона санитарне заштите,“ рекао је овим поводом в.д. директора ЈКП „Кучево Даријан Дрикић“.

Ово је значајан датум за целу нашу општину, јер смо створили услове да  још један сеоски водовод у наредном периоду пређеу легалне токове. Наставићемо са овим активностима како би наши грађани на територији читаве општине пили здраву воду из савремених водовода„, рекао је председник општине Ненад Микић.

Loading