Ер Србија покренула промотивну понуду за 17 дестинација, акција траје до 9. априла

air-serbia-1
Facebook

У наредних пет дана Ер Србија понудила је ограничен број седишта по промотивним ценама од 39 евра па навише, за период путовања од 15. априла до 26. октобра, саопштила је ова компанија.

„Имајући у виду велико интересовање за поједине дестинације из мреже Ер Србије, уочено током претходне промотивне акције, компанија је одлучила да одређени број седишта на појединим летовима понуди путницима по атрактивним ценама, почев од 39 евра по смеру“, наводи се у саопштењу Ер Србије.

Акција је почела данас и трајаће до уторка, 9. априла 2024. године, а карте се могу купити путем веб-сајта, мобилне апликације или у некој од пословница. Број места по промотивним ценама је ограничен.

У оквиру нове промотивне акције Ер Србије, до Барселоне, Цириха, Милана, Диселдорфа, Штутгарта, Хамбурга, Берлина, Ларнаке, Малте и Рима може се отпутовати по цени почев од 39 евра по смеру у економској класи.

Авио-карте српске националне авио-компаније до Беча, Копенхагена, Гетеборга, Стокхолма и Лисабона током шест дана трајања промо-акције биће доступне по почетној цени од 49 евра по смеру.

До Амстердама и Париза, могу се наћи карте по цени почев од 59 евра по смеру.

 

Извор: Данас

Loading