Мобилна апликација „ЕПС Увид у рачун“ на услузи потрошачима

1000019425_7_11zon
Facebook

„Електропривреда Србије“ пустила је у рад мобилну апликацију „ЕПС Увид у рачун“. Путем апликације, домаћинства и мали купци имају могућност да на мобилном телефону, на веома једноставан начин прате потрошњу електричне енергије, плате рачуне, провере месечне задужења и уплате три године уназад, као и да добију обавештења и уложе приговор.

Мобилна апликација „ЕПС Увид у рачун“ доступна је корисницима на платформама иОС и Андроид и бесплатно се може преузети на Гоогле Плаy и Апп Сторе продавницама.

„Мобилна апликација је наставак процеса дигитализације услуга Електропривреде Србије. То је важан корак у нашем настојању да олакшамо купцима, како приступ рачуну, тако и плаћању. Истовремено, број корисника нашег портала „Увид у рачун“ у константном је порасту. Тренутно имамо више од 380 хиљада корисника, што значи да грађани све више препознају бројне бенефите коришћења таквих услуга“, рекао је Радован Станић, извршни директор за послове снабдевања у ЕПС.

Станић је подсетио и да свако ко се определи да рачун за електричну енергију добија електронским путем, уместо у папирној форми, већ од првог наредног рачуна остварује право на попуст од 50 динара.

 

Извор; РТВ

Loading