Сутра 19. марта филм „Јорговани“ на биоскопском репертоару

Jorgovani_BELU
Facebook

У биоскопу Центра за културу „Драган Кецман“ Кучево, сутра 19. марта биће приказан актуелан домаћи филмски хит Јорговани. Филм ће бити приказан у два термина – од 18 часова и 20 часова. Улазница је 400 динара.

У овој комедији режисера Синише Цветића игра крем домаћег глумишта – Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Гордан Кичић, Милутин Мима Караџић, Небојша Дугалић, Исидора Јанковић, Јован Јовановић, Павле Чемерикић и др.

Да ли је могућа права љубав иза филмских камера? Шта крије привидни гламур популарности? Да ли партнери на сцени постају супарници кад падну маске? „Катарина (Слобода Мићаловић) и Игор (Иван Босиљчић) су глумци који су заједно и на екрану и ван њега. Ослепели од блицева и оглувели од аплауза они се, иако неразвдвојни, дуго нису ни чули ни видели, све до доделе награда за најбољу серију године, где ће се цела екипа окупити. Ту се јасно виде и лице и наличје филмске и телевизијске индустрије у Србији данас, постаће јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали“, наводи се у најави филма.

 

Loading