Нови избори у Београду ? Ко од лидера подноси оставке а ко не ?

tambovi-izbori
Facebook

Носилац листе Ми – глас из народа Бранимир Несторовић изјавио је да његов покрет неће ићи у коалицију.  – Донели смо одлуку о Београду. Данас ћемо саопштити. Нећемо ићи у коалицију – рекао је Несторовић на ТВ Прва.На питање да ли идемо на нове изборе, Несторовић је одговорио потврдно и додао да су избори занимљив процес и да нема ништа против још једног изласка на биралишта, преноси на свом порталу ПОЛИТИКА

Како то објављују медији Дачић остаје на челу СПС-а /На састанку руководства Социјалистичке партије Србије (СПС) дата је пуна подршка председнику странке Ивици Дачићу и изражена спремност за наставак сарад а свим нивоима са Српском напредном странком, саопштила је данас Информативна служба Главног одбора СПС/.

Оставке су поднели Вук Јеремић  и комплетно Председништво  Народне странке,  а то ће учинити, како је најавио и Бошко Обрадовић из Српског покрета Двери. Како то преноси ИНСАЈДЕР, многи који су на протеклим парламентарним изборима остварили изузетно лоше резултате са својим партијама, Борис Тадић, Радуловић, Чедомир Јовановић итд. немају намеру да то учине.

Loading