Радови за Кучево без поплава

IMG_0812
Facebook

Полако али сигурно, у складу са оном народном „ако коза лаже, рог не лаже“ , екипа младих људи која је 17. августа 2020. преузела одговорност за добробит заједнице у општини Кучево-испуњава своја обећања. Само они најзлономарнимији би рекли да Кучево није много боље него што је било када су се они појавили. И само они који имају да жале за привилегијама које нису заслужили ни по којој основи, а које су уживали током пређашњег периода, могу да кажу, па да ето, раније је било боље него сад. А сви остали (који нису имали незаслужене привилегије) , сада кажу да је „ово требало учинити много раније“.

Напорима локалне самоуправе (иако то сада, благо речено, није у њеној надлежности), т,ј. Кабинета предсеника општине Кучево ( који је сада у оставци) и мада би требало да врши само текуће послове, решава неке од круцијалних инфраструктурних проблема) у току су радови на  санацији корита Пека у брањеном делу. Радове су днас обишли чланови Кабинета председника општине  Кучево ( у оставци) др Иван Рајичић, Ненад Микић, Мирослав Булутић, Драган Милосављевић, в.д.директора  ЈКП „Кучево“ Даријан Дрикић са сарадницима, председник Скупштине општине Кучево Бранко М. Кецман и многобројне медијске куће које су извештавале са лица места.

У име локалне самоуправе говорио је председник општине (у оставци) др Иван Рајичић, а за извођаче радова замњеник директора ЈП Водопривреде Драган Савић.

 

Loading