Почетак дечије недеље обележен поклонима за малишане

IMG_1360
Facebook

Дечија недеља највећа национална манифестација за заштиту и промоцију дечјих права је почела, а ове године се одржава под слоганом “Велико срце деце Србије”.

Може ли Дечија недеља лепше почети него доделом поклона. Старији су се потрудили да најбоље што могу одговоре на овогодишњи слоган, па су председник општине др Иван Рајичић и представници Удружења хомољских пчелара „Пек“ Кучево, Драгољуб Кржановић и Слободан Шулејић у сва три објекта Предшколске установе „Лане“ донели поклоне у виду играчака и медића. Деца су узвратила игром, песмом и поклонима, а председник општине је добио уникатан поклон у облику срца као симбол овогодишњег слогана „Велико срце Србије“, а пчелари, шта би друго, него кошницу.

Другог дана Дечије недеље планиране су, Спортске активности у сарадњи са Спортским савезом општине Кучево. Посета деце Библиотеци „Никола Сикимић Максим“ Кучево, Центру за културу „Драган Кецман“ Кучево и председнику Општине Кучево. Маскенбал у граду на платоу испред Центра за културу „Драган Кецман“ Кучево од 17 часова. „Књишко мољче“ од 18 часова на платоу испред Центра за културу „Драган Кецман“ Кучево у организацији Библиотеке „Никола Сикимић Максим“ Кучево.

Loading