Др Рајичић : „За 60 дана општина Кучево ће бити много лепша него данас“!

381586208_322043807045761_7811996866433268429_n
Facebook
Председник општине Кучево др Иван Рајичић  данас  је, у присуству представника Министарства привреде, одговорног извођача радова ПЗП Пожаревац, стручног надзора и координатора за безбедност и здравље на раду, потписао увођење у радове за пројекат „Подизање туристичких капацитета кроз асфалтирање улица у Кучеву и Гложани“.
У оквиру овог Пројекта биће асфалтиране три значајне улице у Кучеву : Палих бораца, Угрина Бранковића и Ратомира Атанацковића, као и тротоар који спаја улице Угрина Бранковића и Ратомира Атанацковића, и 2 км пута у нересничком засеоку  Гложана (до споменика Палим борцима).
Динамичким планом је предвиђено да се прво почне са асфалтирањем 2км пута у Гложани, а да се потом наставе радови у Кучеву. Рок за завршетак радова је 60 дана(прим. аутора).
„Са задовољством могу свим нашим суграђанима пренети да ће наша општина, за 60 дана бити много лепша и инфраструктурно на много вишем нивоу, него данас “ истакао је први човек локалне самоуправе Кучева након састанка. „Али то је само део наших напора који су уродили плодом. У врло кратком року, више улица у граду вратиће се  у много боље стање него што су то биле пре почетка радова на подизању канализационе инфраструктуре.  Из   дана у дан, настављамо да радимо на побољшању инфраструктуре у нашој општини и наши резултати су видљиви .“

Loading