РСК, Звижд и Полет победама завршили своја првенства

IMG_0215
Facebook

У последњем овосезонском колу Подунавско-шумадијске зоне РСК је савладао Слободу из Липа на њеном терену са 2:1 и тако се пласирао на треће место на табели. Нови српсколигаш постала је Слога из Петровца и поред тога што је кажњена одузимањем 12 бодова. Из лиге су (са нашег округа)  испали Рудар из Стамнице и Поморавље из Влашког дола па ће идуће сезоне наступати у Браничевској окружној лиги.

Звижд је победом у Брежанима са 4:3, остварио 21 овосезонски тријумф, али то му је било довољно само за освајање другог места па ће и идуће сезоне играти у Браничевској окружној лиги. У зону се пласирао Обилић из Живице а из лиге су директно испали Борац из Кленовника и Вихор из Маљуревца док ће екипе Батовца и Рудара из Крепољина играти бараж за опстанак у овом рангу такмичења са другопласираним тимовима из МФЛ Дунав (Млава из Братинца) и МФЛ „Млава“ (Батуша).

Полет је у оквиру 26. кола МФЛ“Дунав“ на свом терену декласирао ОФК Браничево са  5:1 и заузео 5.место са 38 бодова.  У виши степен ће Војвода Миленко из Кличевца, Млава из Братинца ће играти бараж , док су из лиге директно испали Напредак из Пољане, Барич, ОФК Браничево и Слога из Лучице.

Loading