Милош Вучевић нови председник Српске напредне странке

347590162_1326050577990950_1546219865467182961_n
Facebook

На предлог Александра Вучића изабран за новог председника СНС-а  изабран је Милош Вучевић актуелни министар одбране. Вучић је  Вучевића претходно казао да га „зна као човека оданог СНС-у, из добре породице, али и посвећеног идеји самосталне, независне и просперитетне Србије”.

По речима новоизабраног првог човека  СНС-а  Милоша Вучевића  политика странке се  неће мењати и да ће она и даље бити мотор развоја Србије.

Захвалио је досадашњем председнику СНС на свему, како је рекао, на 11 година сјајног вођења странке и борбе пре свега за Србију и СНС као мотора развоја Србије.

„Код нас ово није никакав дисконтинуитет, већ је јединствена прича, отварамо новог поглавље у нашој књизи. Наша политика се неће мењати, остајемо странка мотор развоја наше отаџбине, али и странка која негује и чува традиционалне вредности српског народа, свих грађана Србије, која ће се политички залагати за очување КиМ у саставу Србије, која ће водити рачуна о интересима српске заједнице где год да живе, пре свега на простору бивше Југославије, и странка која ће бити најупозданији партнер председнику Републике Вучићу”, рекао је Вучевић.

извор:Политика

фото фбц

Loading