Голеада у Раброву, „Звижд“ савладао „Шумадију“

Facebook

25.коло Зоне „Дунав“ обележиле су победе клубова са територије наше општине .РСК је до ногу потукао екипу ВГСК-а са чак 6:2 итако задржао водећу позицију на табели, док су „Вукови са Пека“ били бољи у дуелу са екипом „Шумадије“ из Топонице савладавши је резултатом 3:1. Тако је „Звижд“ поправио свој статус на табели и сада је 8-сми са 35 освојених бодова. У идућем колу, које се игра већ у среду, „Звижд“ гостује у Гружи а РСК у Добрњу где игра са домаћим „Петром Добрњцом“. Како смо то већ навели РСК је и даље лидер на табели са 50 боидова ау стопу га прати „Пролетер“ из Вранова , који је после много мука и тек након изласка голмана жагубичана са терена , победио „Хомољац“ на свом терену са 1:0 и тако задржао прикључак са рабровцима са освојених  49 бодова.

МФЛ „Дунав“ –  „Полет“ из Волује је направио право мало спортско чудо и савладо тим „Десина“ на њиховом терену са 2:1  и сада је 8-сми на табели са 29 бодова. Идуће суботе, на свом терену дочекује тим „Жике Марковића-Уче“.  „Јединство“ је доживело још један тежак пораз на свом терену изгубивши од „Радничког“ из Пожежена са 2:5. Дубочани су и даље претпоследњи на табели. У идућем колу путују у Ћириковац где ће их дочекати домаћа 2Слога“

 

 

                                           Звижд – Шумадија (Т)  3:1 (2:0)

Кучево, стадион „Миодраг Мики Станојевић“, гледалаца 100, судија : Ђукић (Смедерево) 7 ,5  стрелци :Марковић 3 мин, Стојадиновић у 13 мин и  Пругинић у 50 мин(Звижд) Стојиловић  у 79 мин  (Шумадија) жути картони : Живановић (Звижд) Гајовић, Вујовић, Јокић, Чоловић и Стојановић (Шумадија)

Звижд : Костић 7,5,  Јовановић 7,Терзић 7,  Настасовић 7,  Пругинић 7,5 (Лазић7)Манојловић 7 Стојадиновић 7,5 (Мојсић-), Аврамовић 7 Колески 7 Марковић 7,5 Живановић 7,5 (Миливојевић -)

Шумадија (Т) : Милетић, 6,5 Белоица 6,5, Вујовић 6,5, Гајовић 6,5 (Н.Продановић 6), Јокић 6,5, П.Продановић 6,5,  Ристић 7, Стојиловић 7, Танкосић 6,5 , Стојановић 6,5,Чоловић 6,5 (Вељовић6)

Играч утакмице : Живановић (Звижд)

Домаћи су повели већ у 3. минуту када је првоСтојадиновић шутирао са 20 м а Милетић лопту одбио на десно до Јовановића који је убацио Марковићу а овај  главом спровео у гол.На 2: 0 повисио је Стојадиновић у 13. минуту након продора Аврамовића по десној страни. У 20 минуту одличан дупли пас Пругинића и Колеског али је голман Милетић поново на висини задатка. У 24. мин одличан ударац  гостујућег играча Танкосића али Костић брани. У 50. минуту Живановић продире по левој страни , шаље повратну лопту на ивицу казненог простора а Пругинић прецизним ударцем са 15 м погађа доњи леви угао Милетићевог гола. У 79.минуту Стојиловић се одлично снашао на једну убачену лопту по средини и са 7-8 метара из гужве савладао Костића за коначних 3-1.

 

 

Loading