Ко је, бре, овде луд?Памтите ли 05.октобар???

zanimljivo-ekucevo
Facebook

Historia magistra vitae est – Историја је учитељица живота …  Памтите ли 5. октобар? Наравно да многи који су јуче (и можда неког од претходних дешавања) учествовали у свакако неуставним, недемократским и насилничким протестима не памте – нису тада ни били рођени, или ако јесу били су превише млади да би памтили. А тако су и већина оних који су 05. октобра 2000.(па и аутор овог текста) мислили да добро чине, нису памтили 27. март 1941. и поново су  дозволили  да од највећих србомрзаца буду изманипулисани и учине много тога …у корист своје штете… а о Србији да и не говоримо.

Нема леба без мотике, каже наш народ. Или (опростите ми), оно што се није п….о не може да се окози.

Па тако и на власт се може доћи само ако је народ уз тебе. Јер ако се тако не дође, е па то не ваља. Памтите ли како је то било после 2000-те године у Кучеву? На изборима је победила коалиција СПС-ЈУЛ и то убедљиво. Опозиција (којој је тада свој глас дао и аутор текста) је од 43 освојила пар мандата. После (стране интервенције) 5. октобра, трулим компромисом са тадашњим председником општине из ЈУЛ-а опозиција преузима власт у Кучеву. Следи подношење оставки одборника СПС-а па избори за њихове мандате 2002. године. Е сад, следи оно „револуција једе своју децу“ – долази до раскола у владајућој структури, на следећим изборима излазе са две листе ( Незавина и ДС-а)  и наравно губе власт.

Аутору текста се чини да се од стране налогодаваоца организаторима протеста  последњих дана Србији поново нуди тако нешто. У преводу, ви сте глупи и слепи, не умете да руководите сами себи, бирате оне које не требате, ми ће да вам покажемо како то треба…

И кад смо већ код 5. октобра- они који га памте: сећате ли се који су све ликови изгамизали из ко зна каквих  политичких вуко…..а и заузели позиције које ни у каквим сновима нису заслужили? Сетите се само како је то у Кучеву било !?

Желите ли то и својој деци????

Loading