Субвенцијама општине Кучево до најмодернијег пластеника површине преко 400 метара квадратних

IMG-20230324-WA0015
Facebook

Локална самоуправа чини све што је у њеној моћи да општину Кучево учини бољим местом за живот и  у томе има значајних успеха – ствари се мењају, полако али сигурно. Један од сегмената је и улагање у развој пољопривреде. Породица Лацковић упутила нам је мејл који преносимо у целости:

Субвенцијама општине Кучево помогнуто нам је да купимо и монтирамо најмодернији и тренутно највећи пластеник у општини Кучево.
Било би нам јако драго да изразимо јавну захвалност председнику општине др Ивану Рајичићу и свима осталима који су се заузели да остваримо највећу инвестицију у пољопривреди у општини Кучево у последњих 10 година.
Нарочито желимо да се захвалимо служби за пољопривреду и руководиоцу ове службе Сузани Марковић која је препознала величину и значај инвестиције те су нам определили средства из општинског буџета у износу од готово милион динара да подигнемо највећи и најмодернији пластеник у општини Кучево.
Наше пољопривредно газдинство је удружило инвестицију у 200 метара квадратних пластеника са пољопривредним газдинством Марије Рајчић која је такође добила субвенцију за 200 метара квадратних пластеника, тако да под једним кровом имамо укупно 400 метара квадратних најмодернијег пластеника. Пластеник се састоји из две фолије од 180 микрона са системом удувавања ваздуха између фолија. што чини могућом производњу и у оштрим зимским условима. Наш пластеник има систем бочног, чеоног и кровног проветравања што му омогућава идеалне услове за узгој пољопривредних култура у свим временским условима. Овај пластеник има омогућену даљинску контролу путеминтернета и мобилне апликације, тако да је производња у њему готово у потпуности аутоматизована.
Јако смо захвални председнику општине др Ивану Рајичићу, руководиоцу одељења Сузани Марковић и целој служби за пољопривреду општинске управе Кучево што су препознали значај највеће инвестиције у пољопривреди општине Кучево у последњих 10 година и омогућили нам да из помоћ субвенција из општинског буџета развијамо инвестициону пољопривреду на територији наше општине.

Loading