Звижд забележио и другу убедљиву победу

IMG_0194
Facebook

Звижд је овог суботњег поподнева забележио другу убедљиву овопролећну победу. Савладан је Крилаш са 4:1. Наредног викенда путује на мегдан Рудару из Крепољина.

Играо се трећи минут када је Златковић са петнаестак метара покушао да лобом савлада данас доброг голмана гостију али неуспешно. У 16. минуту добар продор и шут Терзића по десној страни али поново поред гола. Два минута касније Живановић не успева да лепо захвати убачену лопту са десне стране .У 19. минуту гости пропуштају 100% шансу- Илић је сам избио пред Ћулибрка али са дестак метара шутира поред гола. У 24. минуту одличан ударац Живановића са дведесетак метара, Јоксимовић   парадом зауставља лопту која се одбија у стативу па у корнер. Још један добар ударац Живановића у 26. минуту са исте удаљености, неко од одбрамбених играча гостију ју је мало изблокирао и она поново одлази у корнер. Домаћи долазе у вођство у 45. минуту евро голом Живановића из слободног ударца са 17 метара. У наставку домаћи пропуштају прилику прво у 47. минуту након продора Терзића Матовић шутира са десетак метара, Јоксимовић одбија лопту на ивицу казненог простора где је захвата Живановић али његов ударац завршава тик поред гола. У 56. минуту контранапад Ћовдинаца, Никчевић улази у прилику али шутира поред гола. У 60 минуту након продора Живановића по десној страни лопта долази до Матовића који је са десетак метара шаље у мрежу. Гости смањују у 69. минуту након неспретне интервенције одбране домаћих, најбоље се снашао Илић и лопту послао под пречку. У 70 минуту добар покушај Алентијева са десетак метара али неуспешно. Три минута касније гости су поново у прилици преко Благојевића али његов ударац искоса са десне стране завршава поред гола. У 78. м инуту други погодак Матовића након соло продора и одличног додавања Савића био је сигуран са неких дванаестак метара. У 83 м добар ударац Свића са 16 метара Јоксимоввић избацује преко пречке .Коначни резултат постиже Маркићевић у 90. минуту након још једног доброг продора и додавања Савића.

ЗВИЖД-КРИЛАШ (Ћовдин)   4:1 (1:0)

Кучево, стадион Миодраг Мики Станојевић, судија: Митровић/ Пожаревац/, гледалаца 50, стрелци : Живановић у 45 мин, Матовић у 60 и 78 м ,Маркићевић у 90 м (Звижд)Илић у 69 м (Крилаш) жути картон : Ђорђевић (Крилаш)

Звижд : Ћулибрк 6,5 , Алексић 6,5, Терзић 7, Манојловић 7, Милосављевић 7, Пауновић 6,5  (Мирковић 7),  Варагић 6,5 , Живановић 7,5  (Савић 7,5)  , Алентијев 6,5 ( Маркићевић 7), Златковић 6,5 (Матовић 7,5)

Крилаш : Јоксимовић 7м Стевановић 6 (Благојевић 6) Тодоровић 6,5, Матић 6,5, Стевић 6, Благојевић 6 (Стевић-) Ђорђевић 6, Максимовић 6,5, Никчевић 7, Илић 7, Јовановић 6

Loading