РСК ПОНОВО НА ЧЕЛУ ЗОНЕ ДУНАВ

Facebook

Након 24 одиграна кола у Зони „Дунав“,РСК из Раброва се налази на првој позицији табеле са 47 бодова испред  „Пролетера“ из Вранова који има 46 и „Груже“ која је сакупила 44. „Звижд“ је на 9-ом месту са 32 бода. У овом колу гостовали су и рабровски и врановачки фудбалери, с тим што је „РСК“ савладао у Жагубици тим „Хомољца“ са 4:3 док је „Пролетер“ одиграо нерешено у Марковцу са домаћим „Напретком“ 1:1. У идућем колу РСК дочекује ВГСК а „Пролетер“ „Хомољац“ из Жагубице. „Звижд“ је и у 25-ом колу домаћин, у Кучево долази екипа „Шумадије“ из Топонице.

МФЛ“Дунав“ –„Јединство“ из Дубоке је доживело још један убедљив пораз, овај пут у Петки, где их је домаћи „Дунавац“ савладао са 5:0. „Полет“ је као домаћин био бољи од „Напредредка“ из Пољане са 5:4. „Јединство“ је на 13-том месту са 10 бодова а „Полет“ 9-ти са 26. У идућем колу „Јединство“ дочекује „Раднички“ из Пожежена а „Полет“ гостује у Десинама.

OФЛ „ПЕК2 Одиграна је само једна утакмица у којој је „БСК 2015“ као гост савладао „Нересницу“ у Нересници са 1:0

                                                                                           Звижд – Млади радник 1940  2:1   (2:1)

 

Кучево, стадион „Миодраг Мики Станојевић“, гледалаца 100, судија : Симић (Пожаревац) 7 ,5  стрелци :Пругинић  у 18, Стојадиновић у 38 мин/ из једанаестерца/ (Звижд) Савић у 34 мин (Млади радник 1940) жути картони : Симић,Мишић (Звижд) Стојмановски  (Млади радник 1940)

 

Звижд : Костић 7, Јовановић 7(Лазић-),Терзић 7,  Настасовић 7, Симић 7, Пругинић 7,5, (Мишић 7)Манојловић 7,5 Стојадиновић 7,5, Аврамовић 7 Колески 7,5 Марковић 7(Мојсић-)

Млади радник 1940 : Јанковић 7, Стојмановски 6,5, Димитријевић  7, С.Јевтић 7, Ивковић 6,5, Јанковић 7, Миловановић 6,5, Стојковић 6,5, Савић 7,5, Виријевић 6,5, Максимовић 7

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Манојловић (Звижд)

До првог погодка домаћих у 18 минуту играла се права „викторија“  пред голо, радинчана. Тада је  у режији два седамнаестогодишњака  начета мрежа радинчана:Колески  је одлично продро по левој страни, оштро убацио по земљи до  Пругинића који са пар метара шаље лопту у  мрежу за свој први гол у сениорској конкуренцији. Након тога гости су се отворили и у 34 минуту након корнера са десне стране Савић главом постиже погодак по саму пречку. Звижд до новог вођства долази из казненог ударца преко Стојадиновића.Претходно је веома добри судија Симић оправдано показао на белу тачку након прекршаја над Марковићем у казненом простору гостију.

У наставку домаћи не користе неколико веома изгледних прилика, погађају и пречку преко Манојловића у 71 минуту али резултат је осато непромењен

Loading