ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА „ПУТУЈЕМО, УЧИМО И ШИРИМО ГРАНИЦЕ“ У СРЕДЊОЈ СТРУЧНОЈ ШКОЛИ У КУЧЕВУ

IMG_20221130_103943
Facebook

Данас је у Средњој стручној школи у Кучеву одржана презентација пројекта мобилности ученика у области стручног образовања и обука у оквиру Еразмус+ програма, финансираног од стране ЕУ. Презентацији су присуствовали представници школа Браничевског округа, локалне самоуправе и медија, родитељи, наставници и ученици школе.

Присутнима се најпре обратио директор школе Драган Јовановић, пожелео добродошлицу и изразио своје задовољство што је школа учествовала у пројекту у оквиру кога је десет ученика/ца током две недеље обављало стручну праксу у Милану.

О пројекту су затим говориле Ксенија Јанковић, координатор пројекта и Јелена Живковић, члан пројектног тима, као и Милена Станојловић и Сања Стефановић, професорке пратиоци ученика, учесника мобилности.

На крају су се присутнима обратили ученици који су пренели своје утиске и искуства живота и рада у Милану током две недеље. Могли смо да чујемо које су послове обављали на радним местима, која знања и вештине су стекли, шта су имали прилике да виде у Милану… Нагласили су да им је ово веома значајно и пријатно искуство и да би, ако се укаже прилика, свакако поново били учесници оваквог пројекта.

 

Loading