РСК у мртвој трци са Пролетером

Facebook

РСК је успео да у једном од два дербија 22. кола зоне Дунав савлада „Напредак“ из Марковца са 1:0 и тако настави мртву трку са „Пролетером“ из Вранова који је после преокрета ( било је 0:1) победи „Шумадију“ из Аранђеловца са 2:1. Трећи конкурент за пласман у Српску лигу Запад, „Гружа“  лако je славила у дуелу са последњепласираним „Борцем 1932“ у Раљи са 3:0. Тако је поредак на табели остао исти : „Пролетер“ је први са 45 бодова, а РСК и „Гружа“ имају по 44. Међутим, пошто је „Гружа“  у следећем колу слободна, то њој сви дају најмање шансе да на крају буде прва. У идућем колу врановци имају далеко теже гостовање у односу на  рабровце : „Пролетер“ гостује у Марковцу где га дочекује веома добра екипа „Напредка“ док РСК путује у Жагубицу. „Звижд“ је у овом колу био слободан ( тренутно је 10-ти на табели са 29 бодова) док идуће недеље дочекује „Млади радник 1940 “ из Радинца.

МФЛ „Дунав“ – оба наша представника су доживели поразе : „Полет“ у Набрђу са 1:6 од домаћег „Напредка 1924“ а „Јединство“ на свом терену од „Железничара“ из Пожаревца са 1:3. „#Полет“ је девети на табели са 23 бода док је „Јединство“  тринаесто са 10. Наредног викенда волујчани дочекују „Напредак“ из Пољане док дубочани путују у Петку на дерби  зачеља са домаћим „Дунавцем“.

ОФЛ „Пек“ Кучево – одиграна је само једна утакмица и то она у Великој Бресници где су „БСК 2015“ и „Раденка“ поделили бодове играјући нерешено 1:1. Утакмица „Слога“ – „Победа“ је одложена а меч између „Нереснице“ и „Звиждића“ се игра сутра, 02. маја.

Loading