Позив за подношење захтева за субвенционисану доделу заштитног рама за употребљавани трактор

Screenshot_12-1
Facebook

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије упутила је јавни Позив за подношење захтева за субвенционисану доделу заштитног рама за употребљавани трактор.

Сва заинтересованафизичка и правна лица која испуњавају услове Уредбе о условима и начину спровођења субвенционисане доделе заштитних рамова за употребљавани трактор, могу да, закључно са 30. новембром 2022. године поднесу захтев Агенцији за безбедност саобраћаја за субвенционисану доделу.Садржај позива за подношење захтева за субвенционисану доделу заштитног  рама за употребљавани трактор са информацијама о начину подношења, моделима трактора на које се субвенција односи (IMT 533, IMT 539 , IMT 540 ,IMT 542 , IMT 549) роковима за подношење и потребној документацији можете преузети на линку:https://www.abs.gov.rs/ср/obavestenja/javni-poziv-za-podnosenje-zahteva-za-subvencionisanu-dodelu-zastitnog–rama-za-upotrebljavani-traktor.

У последње три године је због нерсрећа са тракторима, ван јавних путева (њиве.шуме) без заштитног рама погинуло 86 људи. У исто време, у незгодама на путевима погинуло је још 78 возача (укупно 164) док их је око 36о повређено. Једна од главних мера за смањење повреда је уградња испитаних заштитних рамова.

 

 

Loading