OO PSS Kučevo proslavilo Začeće Svetog Jovana Krstitelja

dscf8541
Facebook

Prisustvovali crkveni velikodostojnici, nosioci najviših funkcija u lokalnoj samoupravi, predstavnici opozicionih i vanparlamentarnih političkih grupacija

11. put je u prostorijama OO PSS BK Kučevo proslavljeno Začeće Svetog Jovana Krstitelja, koje Pokret Snaga Srbije- Bogoljub Karić slavi kao Slavu pokreta. Svečanom činu rezanja slavskog kolača, koji su izvršili protonamesnik Marko Mitrović,paroh druge kučevske parphioje, prezviter Nikola Soldatović , paroh turijski i jerej Dušan Stepanović, paroh neresnički, sa teolozima, prisustvovali su  predsednik opštine Kučevo, Novica Janošević, članovi opštinskog veća i političkih partija koje čine skupštinsku većinu,predstavnici  nacionalnih manjina, članovi opozicionih političkih grupacija u lokalnom  parlamentu i vanparlamentarnih stranaka.

dscf8541 dscf8546

Dižući zdravicu, predsednik OO PSS Kučevo, Branko M Kecman, je između ostalog rekao da je proslavljenje ove Slave uvek bila prilika da se susretnu svi najvažniji faktori kučevačke političke scene i da se nada da će tako biti i ubuduće. Iskoristio je i priliku da još jednom  sve podseti na pok.  adv. Dragana Milića, dugogodišnjeg predsednika OO SPO-a, čije političko delovanje i način života polako prerastaju u legendu.

dscf8540 dscf8535

Loading