Хуманитарни концерт „За нашег Стефана“

289313732_361586729376540_7172429639242875055_n
Facebook

У затвореном делу улице Светог Саве , ове вечери (среда, 22. јун) одржава се хуманитарни концерт „За нашег Стефана“   Сање, Мише и Банета у оквиру кога се прикупљају  средства за лечење нашег малог Стефана Девића (2020. године).

Стефан је по рођењу самостално дисао, у инкубатору је био неколико дана уз мало додатог кисеоника. Све је указивало да ће болницу напустити без дијагноза, али након месец дана доктори саопштавају да има ПВЛ цисте настале услед крварења на мозгу. Од изласка из породилишта се лечи у Специјалној болници за церебралну парализу и развојну неурологију и Клиници за неурологију и психијатрију за децу и омладину. Пре првог рођендана добија дијагнозу церебралне парализе.

Стефан се још увек не окреће са леђа на стомак, не седи, не пузи, не говори, има оштећење слуха и страбизам. Да би Стефан успео да стане на своје ноге потребно је много различитих терапија.

Средства су му потребна за третмане матичним ћелијама, физикалне терапије, рехабилитације, логопедске и дефектолошке третмане, оперативне захвате, опрему за вежбање у кучним условима, специјалистичке прегледе, смештај и путне трошкове у земљи и иностранству.

Loading